Meditació

ESPAI de MEDITACIÓ a Collbató

Cada dijous de 19:30 a 20:00 h.

Introducció i práctica meditativa amb la col·laboració mensual de l’Herminia García Caro, ens facilitará la meditació budista Shamata (calma la ment) i enfoca la consciència, promou les emocions positives i expandeix les nostres perspectives i la meditació Vipasana, (atenció plena), i Sergio Peña Diaz, expert en mindfulness, ens ensenyarà tècniques de meditació, mindfulness  i com aplicar-les a la vida. I jo mateixa, Anna Ramon, que us acompanyaré en el camí de l’autoconeixement a partir de l’experiència introspectiva.

L’aportació a la classe és fará com donatiu voluntari,  els diners es destinaran a les despeses per desenvolupar les sessions.

meditar-1-1
meditar

Meditar, espai d’escolta.

Baixar el soroll dels pensaments, baixar intensitat de les emocions, calmar l’automatisme, la hiper-reactivitat, desarmar l’ego inflat, antiqüat, seure en la postura meditativa, en silenci, el silenci i la quietud amplia la teva ment, et dona serenitat, sortir de l’espiral de l’acció, del pensament i del pensar la vida.

El silenci és un luxe, donar espai a la teva ment, aire, oxigen, vida, per poder observar la vivència sense pensament, experimentant la pura presència. L’escolta i l’observació amorosa del que passa en el teu interior et dóna una altra perspectiva del que està passant.

La meditació continuada et dóna la mesura d’una altra realitat amagada darrere d’una vida plena d’acció, de consum, ocupacions sovint buides, sense vivències que nodreixin les necessitats internes, s’ha de ser valent per meditar, la meditació qúestiona i confronta la vida que portes.

 


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s