MEDITACIÓ

ESPAI de MEDITACIÓ a Collbató

Cada dijous de 19:30 a 20:00 h.

Introducció i pràctica meditativa amb la col·laboració mensual de l’Herminia García Caro, ens facilitarà la meditació budista Samatha (calmar la ment) que enfoca la consciència, promou les emocions positives i expandeix les nostres perspectives i la meditació Vipasana (atenció plena), en Sergio Peña Diaz, expert en mindfulness, ens ensenyarà tècniques de meditació, mindfulnes,  i com aplicar-les a la vida i jo mateixa, Anna Ramon, que us acompanyaré en el camí de l’autoconeixement a partir de l’experiència introspectiva.

L’aportació a la classe és farà com donatiu voluntari,  els diners es destinaran a les despeses per desenvolupar les sessions.

meditar-1-1
meditar

Meditar, espai d’escolta.

Baixar el soroll dels pensaments, baixar la intensitat de les emocions, calmar l’automatisme, la hiper-reactivitat, desarmar l’ego inflat, antiquat, seure en la postura meditativa, en silenci. El silenci i la quietud amplien la teva ment, et donen serenitat, et fan sortir de l’espiral de l’acció, del pensament i del pensar la vida.

El silenci és un luxe, dóna espai a la teva ment, oxigenant la vida, per poder observar la vivència sense pensament, experimentant la pura presència. L’escolta i l’observació amorosa del que passa en el teu interior et dóna una altra perspectiva de la teva realitat.

La meditació continuada et dóna la mesura d’una altra realitat amagada darrere d’una vida plena d’acció, de consum, ocupacions sovint buides, sense vivències que nodreixin les necessitats internes, s’ha de ser valent per meditar.

La meditació qüestiona i et pot confrontar  de la vida que portes.